Köszönjük, ha támogatod az Örökbefogadlak Alapítványt!
Ezáltal a menhelyeken élő állatokat, illetve ha szükséges, akkor gyógykezelésüket

Büszkék vagyunk arra, hogy az Örökbefogadlak Alapítványnál minden támogatás 100%-ban segítségnyújtásra megy, nem költünk belőle egy forintot sem telefonszámlára, rezsiköltségre, alkalmazottak bérére, bankszámla fenntartására, könyvelési díjra stb.!

Miért jött létre az Örökbefogadlak Alapítvány?

Először jöjjenek a tények:

vannak olyan menhelyek, ahol meghalnak állatok, mert se ember, se pénz nincs a megmentésükre, még az alapvető feltételeket se tudják nekik sajnos megteremteni. Ez számunkra azt jelenti, hogy segítség kell a menhelyeknek mind önkéntesek toborzására, mind pedig arra, hogy vagy közvetlenül nekik, vagy pedig az Örökbefogadlak Alapítványon keresztül támogatásokat gyűjtsünk számukra.

Tehát tudomásul kellett vennünk, hogy az orokbefogadlak.hu oldal segítsége ellenére mindig lesznek menhelyeken élő, illetve mindig lesznek pl. baleset vagy bármi más ok miatt orvosi kezelésre szoruló kisállatok, akiknek a kezelési költségét nem tudja állni a menhely vagy bármilyen más szervezet, ezért létrehoztuk az Örökbefogadlak Alapítványt!

A támogatásokat mindig arra a legfontosabb dologra fogjuk fordítani, amire éppen kell. Ez lehet, hogy a menhelyen élőknek állateledel vásárlását fogja jelenteni, de lehet, hogy egy elütött kisállat orvosi kezelését stb. Rendszeresen be fogunk számolni róla, hogy mikor hol tudtunk segíteni akár Neked köszönhetően is!

Miért kellett erre egy külön alapítvány, miért nem a már meglévő szervezetek bankszámlájára gyűjtünk a támogatásokat?

Jogos a kérdés, a válasz pedig egyszerű: annyi minden rosszat hallani ilyen-olyan alapítványról, akik begyűjtik a pénzt, de az nem jut el az állatokhoz, mert útközben ilyen-olyan költségekre elmegy, magunkban viszont megbízunk, és tudjuk, hogy a támogatások 100%-a valóban az állatok érdekében lesz felhasználva, mert pl állateledelt veszünk belőle, és azt elvisszük egy menhelyre. A többi alapítványt nem ismerjük, nem tudjuk mire költik a támogatók pénzét, így az volt a kézenfekvő megoldás, ha saját magunk kezeljük a támogatásokat, és akkor tuti jó helyre fog kerülni, mert pl. a állateledelt vásárolunk belőle.

Nincsenek statisztikáink, de ha az alapítványok 90%-a korrekten, valóban az állatok érdekeit figyelembe véve költi el a támogatásokat, akkor is ott van még az a 10%, akikbe ha belefutunk, és az ő számlájukra gyűjtjük a pénzt, akkor az nem az állatok érdekeit szolgálja. Ha viszont mi magunk gyűjtünk támogatást, akkor abból biztosan csak arra költünk, ami az állatok életét teszi jobbá, és nem a mi gazdagodásunkat szolgálja.

Aki kíváncsi annak személyesen bármikor bemutatjuk mikor mennyi támogatás érkezett, és ebből mire mennyit költöttünk!

Az Örökbefogadlak Alapítvány adatai:

Adószám: 19099273-1-13

Székhely: 2721 Pilis, Kölcsey út 31.

Kurátor: Somogyi Attila

 

Hogyan tudsz segíteni?

Közvetlenül is küldhetsz a menhelyeknek támogatást, de rajtunk keresztül is megteheted ezt, mi pedig vásárolunk belőle pl állateledelt, és elvisszük a menhelyekre.

Bármekkora pénzbeli segítséget elfogadunk. Ne gondold azt, hogy pár száz forint nem segítség! Hidd el rengeteget jelent az állatoknak, ha bármilyen összeggel támogatni tudod őket.

Bankkártyás fizetéssel , banki átutalással/banki befizetéssel is tudsz támogatást küldeni.

Bankszámlaszám: OTP bank 11742238-21443820

Köszönjük, ha segítesz, hogy Neked köszönhetően minél több kisállatnak jobbá tudjuk tenni az életét!

Ft
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Szólj hozzá!