Szeretnél részt venni ebben a kezdeményezésben?
Egyszerre segíthetsz az állatoknak, a rászoruló gazdiknak, és a menhelyeknek

Eredetileg az volt az egyik célunk az Örökbefogadlak Alapítvány létrehozásával, hogy a menhelyeket támogassuk állateledellel, illetve minden mással, amire szükségük van, de időközben rá kellett jönnünk, hogy ez kb. olyan, mint amikor az orvos a tüneteket kezeli, de a kiváltó okkal, magával a betegséggel nem foglalkozik, így újra és újra előjön.

Le a kalappal a menhelyeken dolgozók és az önkéntesek előtt, akik sokszor erőn felül teljesítenek, de azt gondoljuk, hogy ez így egy soha véget nem érő háború, mert amint sikerül egy-egy kutyust vagy cicát örökbe adniuk, máris újabb kerül a helyükre például egy "felesleges" szaporulatnak köszönhetően.

Sajnos az a helyzet, hogy sokkal több a gazdira váró állat, mint amennyi örökbefogadó van!

Mi a probléma gyökerét szeretnénk kezelni. Szerintünk csak egyetlen dolog segíthet a jelenlegi tarthatatlan helyzet megoldásában:

AZ IVARTALANÍTÁS,

méghozzá ami mindenki számára elérhető, ne az legyen az akadály, hogy nincs rá valakinek pénze, mert pl idős, vagy csak egyszerűen nem engedheti most meg magának.

Alapítványunk legelső segítségnyújtása nagyon jól tükrözi a célunkat.

Itt tudod elolvasni Büdi történetét>>>

Tehát azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy aki nem teheti meg, hogy ivartalaníttassa a kutyáját, cicáját, annak az Örökbefogadlak Alapítvány teljes egészében átvállalja az ivartalanítás költségét.

Hogyan tudsz ebben a kezdeményezésben részt venni Te is?

Mivel az ivartalanítást nem végzik ingyenesen, így ha van rá lehetőséged, akkor kérjük támogasd alapítványunkat bármekkora összeggel.

Ne gondold azt, hogy pár száz forint nem nagy segítség! Hidd el rengeteget jelent még a legkisebb összeg is! Ha sokan adunk össze egy keveset, máris összejöhet egy-egy kutya ivartalanítására.

Büszkék vagyunk arra, hogy az Örökbefogadlak Alapítványnál minden támogatás 100%-ban segítségnyújtásra megy, nem költünk belőle egy forintot sem telefonszámlára, rezsiköltségre, alkalmazottak bérére, bankszámla fenntartására, könyvelési díjra stb.!

Folyamatosan be fogunk számolni az eredményeinkről itt az oldalon, illetve aki kíváncsi, annak személyesen bármikor bemutatjuk mikor mennyi támogatás érkezett, és ebből mire mennyit költöttünk, illetve itt az oldalon is ki fogjuk tenni majd az éves beszámolót!

Köszönjük, ha támogatsz minket, hiszen ennek köszönhetően tudunk minél több kisállatnak segíteni, illetve a gazdiknak is, akik nem tudják kifizetni az ivartalanítást, és nem utolsó sorban a menhelyeknek is, hiszen sokkal kevesebb lesz a felesleges szaporulatból származó kisállat, akik általában a menhelyen kötnek ki, így a menhelyek is fellélegezhetnek egy kicsit!

Köszönjük, ha részt veszel Te is ebben a kezdeményezésben!

Ha bankkártyás fizetéssel szeretnéd támogatni az ivartalanítást, akkor itt az adatok alatt tudod megtenni egy teljesen biztonságos online felületen keresztül, ha pedig banki átutalással/banki befizetéssel, akkor itt találod a szükséges adatokat.

Örökbefogadlak Alapítvány

Bankszámlaszám: OTP bank 11742238-21443820

További adatok, feltéve, ha érdekel :)

Adószám: 19099273-1-13

Székhely: 2721 Pilis, Kölcsey út 31.

Kurátor: Somogyi Attila

Ft
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Szólj hozzá!