Ingyenes ivartalanítás! Jelentkezz!

Az ingyenes ivartalanítási lehetőség megszűnt, sajnos már nem tudunk támogatással segíteni, így kérünk már ne jelentkezz!

Nem engedheted meg magadnak, hogy kifizesd a kutyusod vagy cicád ivartalanítását?

Mi kifizetjük helyetted!

Ha felelős állattartó vagy, akkor tudod, hogy mennyire fontos az ivartalanítás, nem csak az állatnak, nem csak a gazdinak, hanem a menhelyeknek is sokkal jobb lesz, ha nem születik egyre több "feleseges" kutya és macska, akik szerencsés esetben az amúgy is túlzsúfolt menhelyekre kerülnek, de ha nincs szerencséjük, akkor egy zsákban kidobva végzik valahol az út mellett.

Ha eddig csak az akadályozott meg abban, hogy elvidd a kisállatod ivartalanításra, hogy nincs rá pénzed, akkor ez többé nem lehet akadály, ugyanis kifizetjük helyetted az ivartalanítás árát.

Az Örökbefogadlak Alapítvány teljes egészében átvállalja az állatorvosi kezelés költségét!

Neked csak annyi a dolgod, hogy elmész az állatorvoshoz, ahol az ivartalanítást tervezed elvégeztetni, megérdeklődöd tőle, hogy mennyiért végezné el a műtétet, és azt, hogy a fizetés történhet-e úgy, hogy nem Te fizeted ki, hanem az Örökbefogadlak Alapítvány részére kiállítanak egy átutalásos számlát, mi pedig átutaljuk az összeget.

Természetesen a műtét előtt mi is felvesszük a kapcsolatot az állatorvossal, de az már nagy segítség nekünk, ha előtte tisztázod vele, hogy így történne a beavatkozás kifizetése.

Ne várj sokáig, jelentkezz minél előbb az oldal alján lévő regisztrációs lapon, mert a beérkezések sorrendjében tudjuk finanszírozni az ivartalanításokat az alapítvány vagyonának erejéig!

Ha nincs ivartalanításra váró kutyád, cicád, de szeretnéd támogatni a kezdeményezésünket, akkor ezen az oldalon megteheted:

Támogatom>>>

Ha anyagilag nem tudod támogatni az Örökbefogadlak Alapítványt, akkor kérjük segíts egy Facebook megosztással terjeszteni a hírt, hogy alapítványunknak, illetve a támogatóknak köszönhetően át tudjuk vállalni az ivartalanítás költségeit annak, aki kéri.

Ha pedig szeretnéd ivartalaníttatni a kis kedvenced, akkor jelentkezz az alul található adatlap kitöltésével! Természetesen a megadott adatokat csak mi látjuk, azok nem nyilvánosak!

JELENLEG A NAGY SZÁMÚ JELENTKEZÉS MIATT NEM TUDUNK ÚJABB INGYENES IVARTALANÍTÁSI IGÉNYEKET FOGADNI!

kÖSZÖNJÜK MEGÉRTÉSED!

Szólj hozzá!