Rólunk

 

Ő itt Kodi (a kép bal oldalán), akit egy menhelyről fogadtunk örökbe. Ott döntöttem el, hogy segíteni akarok minél több kisállatnak gazdit találni.

Így született meg az orokbefogadlak.hu oldal ötlete, ami tulajdonképpen egy ingyenes hirdetési oldal, ahová a menhelyek, illetve magánszemélyek is feltehetik a gazdira váró kisállataikat.

Fontos!!

Tilos pénzt kérni az állatokért, csakis ingyenesen elvihető hirdetések fognak megjelenni az oldalon! Kivételt csak a menhelyek/alapítványok képeznek ez alól, akik a költségeikhez egy bizonyos összegű hozzájárulást kérhetnek örökbeadáskor.

De tudomásul kellett vennünk, hogy a segítség ellenére mindig lesznek menhelyeken élő, illetve mindig lesznek pl. baleset vagy bármi más ok miatt orvosi kezelésre szoruló kisállatok, akiknek a kezelési költségét nem tudja állni a menhely vagy bármilyen más szervezet sem.

Ezért úgy döntöttünk, hogy létrehozzuk az Örökbefogadlak Alapítványt, így már nem csak abban segíthetünk, hogy nagyobb eséllyel juthassanak gazdihoz az állatok az orokbefogadlak.hu oldal segítségével, hanem a menhelyen élők életét is jobbá tehetjük.

Most tényeket fogunk leírni:

vannak olyan menhelyek, ahol meghalnak állatok, mert se ember, se pénz nincs a megmentésükre, még az alapvető feltételeket se tudják nekik sajnos megteremteni. Ez számunkra azt jelenti, hogy segítség kell a menhelyeknek mind önkéntesek toborzására, mind pedig arra, hogy vagy közvetlenül nekik, vagy pedig az Örökbefogadlak Alapítványon keresztül támogatásokat gyűjtsünk számukra.

Büszkék vagyunk arra, hogy az alapítványunkhoz befolyó minden támogatás 100%-ban segítségnyújtásra megy, nem költünk belőle egy forintot sem telefonszámlára, rezsiköltségre, alkalmazottak bérére, bankszámla fenntartására, könyvelői díjra stb! A támogatásokat mindig arra a legfontosabb dologra fogjuk fordítani, amire éppen kell. Ez lehet, hogy állateledel vásárlását fogja jelenteni, amit személyesen elviszünk a menhelyre, de lehet, hogy egy elütött kisállat orvosi kezelését stb. Rendszeresen be fogunk számolni róla, hogy mikor hol tudtunk segíteni akár neked köszönhetően is!

Az orokbefogadlak.hu oldal önmagában kevés lesz a sikerhez, a Te segítségedre is szükség van!

Hogyan segíthetsz?

  • Ha teheted, akkor fogadj örökbe te is!
  • Támogasd a menhelyeket vagy az Örökbefogadlak Alapítványt bármilyen összeggel!
  • Illetve, ha van olyan kisállatod, akinek szeretnél gazdit találni, akkor rakd fel őt az oldalra!

Ne gondold, hogy túl kevés az, amit Te egyedül megtehetsz ezekért az állatokért!

Köszönjük, ha együtt segítünk megmenteni minél több állatot!

Somogyi Attila

 

Láttad már a kisfilmünket?

 

 

Nélkülük nem jött volna létre, köszönjük nekik!

Kolibri Pictures

Fehér Lili

Eszkuláp Állatvédő egyesület

Rex Kutyaotthon Alapítvány

Szólj hozzá!