Ismered Büdi történetét?

Pilisen egy családi ház udvarára sétált be egy kóbor kutyus, ott összeesett, és mozdulni sem bírt.

Az ott lakó fiatal pár szerencsére nem kergette el, nem hagyta a sorsára, kapott infúziót, aminek a hatására szépen lassan erőre kapott.

2 napig nem evett, még a vizet is kihányta, de a harmadik napon megtört a jég, és elkezdett enni :)

"Természetesen" chip nem volt benne, a gazdáját hiába keresték, nem került elő.

Úgy döntöttek az újdonsült gazdái, hogy megtartják Büdit :) ja, igen, időközben nevet is kapott :)

A Pilisen működő KÖSZ Állatbarát Kör Pilis (2721) megkereste Alapítványunkat, hogy tudunk-e segíteni, ugyanis a fiatal pár szeretné ivartalaníttatni a kutyát, de az ivartalanítás költségét nehéz lenne kifizetniük.

Természetesen mi igent mondtunk, megegyeztünk Büdi új gazdáival, hogy ők kifizetik a chip, a kötelező oltások, a féreghajtó tabletta árát, az Örökbefogadlak Alapítvány pedig állja az ivartalanítás költségét.

Itt halkan azért megjegyezzük, hogy a KÖSZ Állatbarát Kör Pilis (2721) vezetője állta a teljes ivartalanítási költség harmadát, amit támogatás formájában juttatott el hozzánk.

Köszönjük neki!

Jelenleg így néz ki Büdi, kicsit jobban fest, mint az előző képen

Vagyis jelenleg még pár napig egy gallérral a fején várja az ivartalanítás utáni gyógyulást.

Sok-sok boldog gazdis évet kívánunk neki, és köszönjük az új gazdáinak, hogy ilyen fiatalon példát mutatnak másoknak, befogadták őt, és gondját viselik, illetve köszönjük a KÖSZ Állatbarát Kör Pilis vezetőjének is a támogatást!

Ha Te is megteheted, akkor támogasd Alapítványunkat, hogy minél több gazdinak tudjunk közösen segíteni az ivartalanítás költségeinek fedezésében.

Ez nem csak a gazdiknak, meg az állatoknak segítség, hanem a menhelyeknek is, mert nem fog újabb és újabb "felesleges" házi szaporulat az utcára, majd hozzájuk kerülni!

Itt elolvashatod, hogy miért az ivartalanítás támogatását választottuk Alapítványunk fő tevékenységének, illetve, ha egyetértesz a kezdeményezésünkkel, akkor itt tudsz részt venni ebben a segítségnyújtásban>>>

Köszönjük!

Szólj hozzá!