Kérjük segíts Boni ivartalanításában!

Akár anyagilag, akár egy Facebook megosztással is segíthetsz Boni ivartalanításában!

boni500

Bonit pár hetesen fogadták örökbe egy állatsegítő alapítványtól, azóta a kicsi lányt családtagként szeretik, most pedig az Örökbefogadlak Alapítvány segítségét kérték a kutyus ivartalanításában.

Mint tudhatod, azt vettük a fejünkbe, hogy az Örökbefogadlak Alapítványon keresztül az eredeti terveinkkel ellentétben nem a menhelyeket fogjuk támogatni állateledellel, és minden mással, amire szükségük van, mert az szerintünk csak átmeneti tüneti kezelés, hanem a probléma gyökerét keressük meg.

Szerintünk a probléma gyökere nagyon egyszerű: a gazdik nagy része még mindig nem ivartalaníttatja a kisállatát, ezért van egyre több felesleges szaporulat, és ennek köszönhető, hogy a menhelyek túlzsúfoltak, és hiába a sok ott dolgozó önzetlen segítsége, ennek a harcnak soha nem lehet vége, csak, ha mindenki felfogja, hogy a felelős állattartáshoz hozzátartozik a kis kedvenc ivartalanítása.

Úgyhogy most Boni ivartalanítására gyűjt alapítványunk, mint ezt korábban már megtettük, és Büdi ivartalanítását is segítettük.

Ha bármilyen összeggel tudsz segíteni, akkor kérjük tedd ezt meg, de az is nagy segítség, ha megosztod ezt a cikket a Facebookon, hogy minél több emberhez eljusson.

Hiszünk benne, hogy sok jó ember összefogása elegendő lesz ahhoz, hogy összegyűljön az ivartalanításhoz szükséges 25.000 Ft.

Akár banki befizetéssel/utalással is segíthetsz Boninak, itt vannak az adatok:

Örökbefogadlak Alapítvány

Bankszámlaszám: OTP bank 11742238-21443820

De ha kényelmesebben szeretnél fizetni, akkor bankkártyás fizetéssel is támogathatod Boni ivartalanítását az alábbi oldal alján:

https://orokbefogadlak.hu/tamogatas

Kérjük, ha teheted, akkor segíts bármennyi összeggel, vagy oszd meg ezt a kérést az ismerőseiddel a Facebookon.

Köszönjük!

Szólj hozzá!